Wat is een Masternode?

Er zijn verschillende manieren om te verdienen met cryptocurrency. Een van die manieren is door middel van het opzetten, en draaiende houden, van masternodes.

Masternodes zijn computers met een wallet, die elk verschillende berekeningen maken of beslissingen nemen. Deze computers draaien 24/7 en moeten een stabiele internetverbinding hebben.

Deze wallets kunnen er voor zorgen dat transacties direct, zonder vertraging, worden gemaakt. Ook handelen ze transacties af welke anoniem worden verwerkt. Met deze masternodes wordt ook stemrecht gegeven wanneer er ingrijpende beslissingen voorgelegd worden.
En zo kunnen masternodes bij andere “coins” weer andere functies hebben.

Masternodes zetten een x-aantal munten vast en ontvangen regelmatig een bepaalde rente daarover. Dit kan meerdere keren per dag zijn en gebeurt meestal ook dagelijks.

Het opzetten is vaak een kostbare investering waar veel tijd in gestoken wordt. Ook is kennis van de techniek een vereiste om masternodes veilig en stabiel te laten draaien.

Wanneer je niet voldoende middelen of kennis hebt om een volledige masternode op te zetten kan je ook bij ons terecht. Je kan een aandeel kopen in onze masternodes waarna wij wekelijks de fee uitbetalen in de gewenste coin (bitcoin of andere munt) op het opgegeven adres.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: