Verdienen met een SIA FARM

Sia gaat de strijd aan met de huidige hosting oplossingen en is daarom een heel interessante investering.

Opslag van data is een goudmijn gebleken afgelopen jaren. Partijen als wetransfer, dropbox, box, icloud, etc verdienen goed aan het beschikbaar stellen van opslagruimte. Consumenten en het bedrijfsleven betalen grote bedragen voor opslag.

We hebben tegenwoordig veel “disruptors”; oplossingen die bestaande markten zodanig vernieuwen dat gevestigde bedrijven het zeer moeilijk krijgen en zelfs ophouden te bestaan.

Sia is zo’n disruptor en wilt de markt van data-opslag veroveren. Zij bieden opslagruimte aan tegen prijzen waar de huidige oplossingen niet tegenop kunnen. En daar kunnen wij een graantje van meepikken. Door de opslagruimte op je computer beschikbaar te stellen krijg je uitbetaald in Sia munten. Deze kun je vervolgens bewaren of uitcashen.

Wat heb je nodig?

Een computer met een (grote) harde schijf! Hoe groter de opslag van je harde schijf; hoe groter de opbrengsten zullen zijn.
En een x-aantal Sia coins. De computer laat je vervolgens 24/7 draaien.
Geen dure apparatuur voor nodig dus!

Op dit moment zijn de verdiensten nog wat aan de magere kant. Doordat op dit moment het aanbod van opslag groter is dan de vraag naar opslagruimte, wordt de buit over veel van deze “Sia-farms” gedeeld.
Bedrijven, overheden en eigenlijk alle consumenten moeten nog bekend en vertrouwd raken met Sia.

Onze verwachting is dat de vraag naar opslag toe zal nemen, waardoor een SIA farm op termijn steeds beter uit gaat betalen.

De munt SIA is key in het hele proces; het heeft een daadwerkelijke functie en wordt niet alleen als een digitaal betaalmiddel gebruikt.
Doordat de SIA munt nog goedkoop te krijgen is, is ook de munt zelf een interessante investering voor de lange termijn!

Één SIA munt is op dit moment €0,02. De totale marketcap is +/- €800 miljoen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: