Verdienen met emails

Wordt je ook zo moe van al die e-mails in je inbox? 100-en afzenders en meer dan de helft ken je waarschijnlijk niet eens. Het aantal e-mails van onbekende afzenders is behoorlijk groot. Een jaar geleden, september 2017, was 60% van alle mailverkeer in Amerika aangemerkt als SPAM. Kortom 6 op de 10 e-mails was dus ongewenst.

BitBounce heeft hier een mooie oplossing voor bedacht! Gezien phishing en SPAM big business zijn mag jij er ook een graantje van meepikken. BitBounce is een filter en houdt namelijk alle e-mails tegen van onbekende afzenders en zal de desbetreffende email pas afleveren wanneer de afzender hier voor heeft betaald.

Gebruik maken van Bitbounce is gratis. Een mooiere spam filter bestaat er niet!

 

Hoe het werkt

  1. Je meld je aan via de site van BitBounce.
  2.  Je geeft BitBounce toestemming voor onder andere toegang tot je contacten. Dit is belangrijk omdat hiermee onbekende afzenders worden gefilterd.
  3. Onbekende afzenders worden automatisch geantwoord met een standaard email. Hierin wordt uitgelegd dat de email is tegengehouden en pas na een betaling wordt afgeleverd bij de inbox. Dat bedrag kan je overigens zelf opgeven wanneer je je aanmeld.
  4. Je wordt uitbetaald in Credo; de munteenheid welke je op het Credo-platform kan verzilveren.

Zo wordt SPAM dus toch leuk! Een beetje dan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: