Verdien met Wijsheid

We bezitten met zijn allen best veel kennis. Ook kennis die we niet per se voor ons beroep gebruiken. En sommige mensen hebben gewoon een beetje tijd over. In beide gevallen kan je deze tijd/kennis verzilveren door deze in te zetten bij opdrachten.

Bij Cent wordt je gevraagd om bepaalde opdrachten uit te voeren, meestal kleine opdrachten maar soms wat grotere. Je kan vervolgens, na het volbrengen van een taak, kans maken om betaald te worden. Vaak wordt er gekozen om de beste 3 antwoorden te belonen.

Hoeveel je betaald wordt, dat wordt dus door de opdrachtgever bepaald. Dat bedrag kan je vooraf wel zien. Vervolgens wordt er gestemd door de “Centians” onder alle inzendingen wie het beste de opdracht heeft volbracht.

Je kan ook zelf een opdracht uitschrijven en daar een “bounty” aan hangen. Met een looptijd kan je dan bepalen wanneer de opdracht afloopt.

Cent is nog in BÈTA fase, dus er wordt nog hard gewerkt aan de site. Er wordt in de nabije toekomst ook een eigen token en whitepaper gelanceerd.
Verder zijn al een aantal inspirerende Centians actief op de site en sommige vragen (en antwoorden) gaan een stuk dieper dan de gemiddelde post op Facebook.

Erg interessant en verfrissend platform als je het ons vraagt.

Wordt ook een Centian!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: