Leen aan ondernemers

Met investeren komt altijd een beetje risico kijken. De ene investering wat meer dan de andere, maar sommige mensen vinden de hoge winsten niet opwegen tegen de risico’s die er bij komen kijken.

Gelukkig zijn er andere mogelijkheden om toch je geld het werk te laten doen.

Bitbond

In deze tijd, waar veel cryptomunten flink gedaald zijn, is Bitbond een mooi initiatief voor de wat voorzichtigere mensen. Lange en middellange termijn investeringen zijn vaak goede alternatieven met interessante opbrengsten, en dat is exact wat Bitbond kan leveren.

Bitbond is namelijk een platform waar ondernemers geld kunnen lenen. De geldschieters zijn in dit geval mensen die met hun Bitcoins wat rente willen verdienen.

Op Trustpilot krijgen ze positieve feedbacken een hoog cijfer!

Hoe werkt Bitbond

Bedrijven die zich aanmelden wordt verzocht om, na de standaard informatie, ook verschillende accounts te koppelen. Ebay-, Facebook-, Bankaccounts etc. Hoe meer accounts je kan koppelen hoe hoger je rating kan worden beoordeeld.

Vervolgens wordt er een “loan request” ingevuld. Hierin wordt het gevraagde bedrag, gewenste looptijd, bestemming voor het geld etc opgegeven.

Door alle informatie die wordt opgegeven, en geverifieerd, wordt je vervolgens een risico categorie toegewezen. Hiermee kunnen geldschieters mede bepalen of zij willen investeren of niet.

Geldschieters kunnen investeren op 2 manieren. Enerzijds kan er in de lijst met leningen die worden aangevraagd worden gekozen tussen de verschillende bedrijven. Het overzicht is vrij uitgebreid. Zo kan je zien in welk land het bedrijf is gevstigd, hoe groot het bedrag is dat wordt gevraagd, hoeveel % van de lening al is voldaan, etc.

 

Een andere mogelijkheid is om automatisch te investeren, AutoInvest noemen ze dat ook heel toepasselijk. Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen in welke risico categorie je wilt investeren, In welk land het bedrijf moet zijn gevestigd, de looptijd die je maximaal wilt hanteren etc. Met een minimum van 0,1 Bitcoin is dat best heel toegankelijk voor veel mensen.

Al met al een heel interessant platform waar de ROI tussen de 12% en 26% zit. Een aanrader dus als je iets voorzichtiger met je investeringen bent!

Aanmelden kan hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: