Join de Airdrop lijst

Wie is er nu niet fan van airdrops!? Wij kunnen er alleen maar blij van worden. Er zijn werkelijk al 100-en coins geweest waar vooraf een airdrop is gelanceerd en wij hebben best al veel coins op deze manier verzameld. Sommige blijven op het niveau van een pennystock, of zelfs lager, maar zo nu en dan komt er 1 die toch omhoog schiet. En dat kan best lucratief zijn als je een beetje geduld hebt.

Het nadeel van airdrops is natuurlijk dat het inmiddels een dagtaak is geworden om alle airdrops af te gaan, je aan te melden en soms nog additionele info op te geven.

Dat kan makkelijker moeten ze bij Earn hebben gedacht. Bij Earn kan je namelijk je ERC2 wallet adres opgeven waarna je automatisch op de airdrop lijst staat aangemeld. Handig!

Met ERC2 is het mogelijk om ook de tokens die gebruik maken van het Ethereum netwerk te ontvangen. IMtoken is een 1 van de beschikbare apps die ERC2 ondersteund en welke je kan installeren op je telefoon.

Nadat je je hebt aangemeld ga je naar de profielpagina, waar je halverwege de airdrop lijst ziet staan.

Naast de airdrop lijst kan je je overigens ook aanmelden voor andere lijsten. Je krijgt bij Earn dan betaald voor het beantwoorden van vragen. Dit kan zijn op het gebied van je werk of hobbies, maar er zijn ook lijsten waar je je kan aanmelden als crypto investeerder, exchange trader of andere crypto gerelateerde gebieden.

Aanmelden is simpel en wijst zich eigenlijk vanzelf. Maar heb je toch hulp nodig, stuur ons dan een berichtje via de contactpagina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: