Investering: Carvertical

carVertical komt met een oplossing omtrent de registratie van de geschiedenis van auto’s. Zij verzamelen zoveel mogelijk data van verschillende bronnen en bundelen dat allemaal in de blockchain. De blockchain van carVertical is als het ware het register van de toekomst. Daarnaast komt er een omgeving waar deze data uitgehaald kan worden door bijvoorbeeld kopers.

Doordat de data in de blockchain is opgenomen kan deze niet aangepast of gemanipuleerd worden door fraudeurs.

Gezien de munt ook een doel en nut heeft binnen dit register verwachten wij dat deze munt zal stijgen in waarde. Vanaf juni 2018, volgens de roadmap van carVertical, zullen zij hun eerste omzetten gaan draaien. Hierdoor zien wij, al dan niet door speculeren van de traders, dat de waarde weleens zou kunnen stijgen.

Verder geeft de roadmap aan dat het project vanaf januari 2019 afgerond moet zijn. Hierdoor zal de omzet en het aantal klanten verder groeien. Doordat hierdoor meer vraag zal zijn naar de munt verwachten wij een verdere prijsstijging.

De munt is nu nog iets minder dan een halve cent (€0,0039) waard wat het extra interessant maakt!
Stel dat deze munt 1 euro waard wordt dan hebben we het over een stijging van 256%. Elke €10 die je inlegt zou in dat geval €2.560,- worden.

Wij zien de toekomst van deze munt rooskleurig tegemoet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: