Investeer in vastgoed!

“Wacht niet met kopen van vastgoed, koop vastgoed en wacht!”

Een van de vele oneliners waar veel beleggers bij leven. En terecht. Vastgoed blijft een interessante markt waar nog steeds veel geld te verdienen valt. De gemiddelde ROI ligt voor 1 op de 4 beleggers op 5%. En dat is voor wallstreet begrippen best aardig.

Er is nu een nieuw initiatief dat de wereld van crypto en vastgoed samenbrengt en dat best wel eens lucratief kan zijn. Westland Storage geeft namelik een ROI tot wel 1% per dag.

Het is mogelijk om zonder investering, dus gratis, in te schrijven en vervolgens toch al wat geld mee te verdienen. Aanmelden is makkelijk en snel gedaan. Met de inschrijving ontvang je 10 WLS coins en na het vervullen van een van de beschikbare taken ontvang je extra WLS coins. Een van de makkelijkste bounties is bijvoorbeeld het delen van een post op de timeline van je Facebook. Makkelijk verdient!
Met dit aantal coins kan je al een leuk zakcentje verdienen.

Het is daarnaast mogelijk om geld, bitcoins of andere munten te investeren. Daarmee vergroot je je ROI aanzienlijk. Een snelle berekening kan je maken op de site. Middels de schuifjes kan je je investering en looptijd instellen om vervolgens je ROI uit te rekenen. Wij hebben een voorbeeld berekening gemaakt op een investering van $1000,- tegen een looptijd van 1 jaar. De calculator laat zien dat je binnen 4 maanden je investering al terug hebt verdient. Aan het einde van de 12 maanden heb je in totaal $3285,-. Investeren zijn niet

 

Hoe doen ze het?

Westland Storage koopt warenhuizen, woningen en commerciële panden in verschillende landen over de hele wereld. Vervolgens worden deze objecten verhuurt aan particulieren en bedrijven. Met de opgebrachte huurgelden wordt de winst verdeeld over alle investeerders.

Aanmelden

Wij zijn overtuigd! Jij ook? Aanmelden kan via deze link!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: