ICO: Slyride

We hebben een heel interessante ICO gespot. Deze keer van Slyride!

Wat is Slyride?

Er worden dagelijks miljoenen ritten gemaakt door forenzen, vakantiegangers, carpoolers etc. Veel van deze mensen maken gebruik van een vervoerder om van A naar B te komen. Slyride richt zich vooral op het personenvervoer binnen de taxi branche. Daaronder vallen ook bedrijven als Uber en Lyft.
Slyride biedt de mogelijkheid aan om te adverteren bi

 

Hoe gaat Slyride te werk?

Chauffeurs kunnen zich gratis aanmelden bij Slyride. Door de app te installeren op een tablet kunnen er advertenties worden getoond aan de klanten. Hiermee genereert de chauffeur een extra zakcentje of kan de chauffeur voor kiezen om de prijs voor de rit reduceren.

Per voertuig kunnen er 4 schermen worden aangeboden.

Het onderscheid ten opzichte van andere “narrowcasting” bedrijven zit hem in gezichtsherkenning. Door gebruik te maken van gezichtsherkenning is Slyride in staat om gepersonaliseerde ads te tonen.

nnen deze voertuigen.

 

Slyride Token: SLYN

Slyride gaat 800.000.000 tokens uitgeven; deze worden gebruikt door de chauffeurs, klanten en adverteerders.– Chauffeurs ontvangen de token als betaling voor het aanbieden van de advertentie ruimte.
– Klanten worden met de token beloond voor hun aandacht
– Adverteerders betalen hun marketingactiviteiten middels de SLYN token.

Gezien de token als betaalmiddel tussen alle stakeholders wordt gebruikt zit er een veelbelovende toekomst in het verschiet.

ICO

De ICO is niet voor iedereen toegankelijk; je kan je aanmelden door je emailadres en linkedin profiel op te geven. Daarna zal je uitgenodigd worden indien je aan de voorwaarden voldoet. Mocht je niet aan de voorwaarden voldoen dan is investeren via ons platform ook mogelijk. Neem in dat geval contact met ons op!

Aanmelden en meer informatie vind je op de site van Slyride!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: