hoe werkt een masternode?

Voor het opzetten van masternodes heb je best wat technische kennis nodig, een stabiele internet verbinding en een goede computer die 24/7 kan blijven draaien.

Deze masternodes zijn ook een target voor hackers, dus een goede beveiliging is een vereiste!

Wij zijn experts op het gebied van cryptocurrency, en masternodes zijn daar een belangrijk onderdeel in. Wij verzorgen inmiddels tientallen masternodes voor een snel groeiend aantal klanten.

Hoe het in zijn werk gaat?

1. Een masternode heeft een x aantal munten nodig. Het minimale aantal tot nu toe is 285 munten, het maximale tot nu toe is 30.000.000. Dit aantal verschilt dus per munt. De bedenkers van de munt bepalen de hoogte.

De waarde, in euro, van een masternode verschilt per munt en veranderd ook naarmate de waarde van de munt zelf veranderd.

2. Je geeft bij ons aan hoeveel je wenst te investeren. Investeren kan al vanaf 100 euro. Betalen kan in euro, bitcoin of de munt waar in wordt geïnvesteerd.

Ook is het mogelijk om volledige (of meerdere) masternodes te laten beheren door Banking On Crypto. Gezien de omvang van de investering kan dan een persoonlijke afspraak worden gemaakt om een uitgebreide strategie te bespreken.

3. De investering wordt over onze masternodes verdeeld. De investering wordt omgezet in verschillende munten en deze blijven eigendom van de investeerder. Dit betekent dat, zolang als de munten bestaan, de bonus zal blijven binnenkomen.

4. Vanaf dag 2 komen de bonussen binnen. Elk kwartaal betalen wij uit. Dit kan in bitcoin of in euro.

Wanneer je over bijvoorbeeld 10% van de munten in een masternode beschikt, ontvang je 8% van de ontvangen bonus. Kortom: 80% gaat naar jou, 20% is voor Banking On Crypto. Dit zal de verschillende kosten (energie, slijtage, beveiliging etc) dekken.

De ROI voor jou als investeerder, zal vele malen hoger zijn dan wat je op dit moment ontvangt bij de beste spaarbanken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: