Game je rijk!

Dit is een leuke tip voor de gamers onder ons. Je kan namelijk direct crypto verdienen tijdens het spelen van een spel! GAME TIME dus!

War Field, zoals het spel is genoemd, is een first person shooter. De coin die zij gebruiken als currency heet GOLDER, afgekort GLDR.

Wanneer je je aanmeldt en nog wat kleine taken volbrengt, zoals bijvoorbeeld het delen op facebook, volgen op twitter en youtube, ontvang je de eerste 100-1000 coins op je account.

na aanmelden ontvang je de eerste 100 GLDR. Er zijn nog een aantal taken voor extra GLDR!

De coins dien je te gebruiken voor het aanschaffen van betere wapens, munitie en andere gear. Maar ook om het spel daadwerkelijk te kunnen spelen.
De coins zijn namelijk ook je health. Elke keer als je door een tegenstander wordt geraakt gaat er namelijk iets van jou balans af, en wordt dit bijgeschreven bij de betreffende tegenspeler. Andersom uiteraard ook!
Hoeveel GLDR er wordt af- of bijgeschreven hangt af van het schot; een schot in de benen zal minder opleveren dan een headshot!

Verschillende hits leveren deze speler verschillende aantallen GLDR op.

Als je heel goed wordt in dit spel kan je dus stoppen met werken en starten aan je game carriere. Zonder dat je naar de grote game evenementen en toernooien hoeft te gaan!
Je kan de GLDR, na de ICO periode, uitwisselen met andere spelers of verkopen zodat je direct beschikt over €€€.

Om War Field te spelen heb je alleen een computer met een internet connectie nodig. Het spel hoef je niet te installeren; het speelt zich allemaal af in de browser!

WWC… World War Crypto

See you at the War Field, als je durft!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: