Eerste Hulp Bij Masternodes

Masternodes zijn misschien wel het meest interessant op het gebied van crypto. Het risico is nihil doordat alles in eigen beheer kan blijven.
Daarentegen kunnen ze een enorm rendement opleveren, het is een eenmalige investering waarna je jarenlang bonussen kan blijven ontvangen.

Het opzetten en draaiende houden van masternodes kan dan wel een aardig karwei zijn. Je hebt hiervoor best wat, parate, technische kennis nodig. Wat moet je doen wanneer een update wordt voorgelegd of wordt doorgevoerd? Wat zijn de gevolgen bij een blockchain split? Wat als de bonussen ineens niet meer binnen komen? Om te blijven verdienen met masternodes zul je updates/upgrades moeten blijven doorvoeren en problemen tijdig herkennen en oplossen.

Je kan natuurlijk via Banking on Crypto masternodes op laten zetten. Het opzetten van masternodes kost je niets; wij ontvangen een klein deel van de bonus wanneer de masternode draait. Het overgrote deel is nog altijd van de eigenaar; jou dus. Daarnaast blijven de munten, de investering, eigendom van de eigenaar.

Wanneer je toch kiest om het allemaal zelf te doen kan je verscheidene problemen tegenkomen bij de opzet. Elk uur dat je niet draait, is namelijk direct verlies van je inkomsten. Ook dan zijn wij er om je te helpen.
Onze support is dan via verschillende kanalen beschikbaar en wij kunnen ook middels “screensharing” mee helpen aan de oplossing. Een snelle oplossing is dus heel belangrijk! Ideaal toch!?

Je kan via het contactformulier support inschakelen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: