Shoppen met cashback

Deze tip is niet helemaal gratis, maar is toch heel interessant. Soms doe je namelijk aankopen die je bijna niet kan laten. Zo nu en dan moet je toch een van je huishoudelijke apparaten vervangen, een reis boeken, een nieuwe telefoon of tv kopen of gewoon je nice to have spullen via Ali bestellen.

We zijn natuurlijk al bekend met kortingsacties, promo codes en 1+1 gratis stunts. Buiten deze veelgebruikte manieren om klanten te lokken is de cashback actie nu ook al een paar jaar in opkomst. Voor de mensen die het nog niet weten: cashback is dat je na aankoop een bepaald bedrag teruggestort krijgt op je rekening. Een soort omgekeerde korting die je dus achteraf pas krijgt.

Met de site Coinrebates krijg je ook een soort cashback, alleen dan ontvang je de betaling in de vorm van Bitcoins. Zij werken met tientallen sites samen waar ook veel Nederlanders bestellingen plaatsen. Sites als AliExpress, Expedia, Microsoft store, electronica sites als Sonos, HP en Lenovo, en nog veel meer.

Op de site vind je een lijst met alle shops. En mocht een shop er niet tussen staan dan horen ze dat graag!

Hoe het werkt

Coinrebates werkt op een makkelijke manier. Je hoeft geen account aan te maken wat de drempel laag houdt. Het enige dat je nodig hebt is een Bitcoin adres.

  1. Op de homepage van Coinrebates vul je je Bitcoin adres in.
  2. Vervolgens klik je op de shop waar je gaat bestellen. Het maakt niet uit of het een shop uit het buitenland is zolang ze maar in Nederland bezorgen. Voor shops uit Amerika die niet bezorgen in Nederland kan je ook gebruik maken van MyUS.com. (en daar ook weer cashback ontvangen)
  3. Bestel je producten bij de shop. Na het afronden, kan wat tijd tussenzitten, ontvang je je Satoshi’s op het opgegeven Bitcoin adres.

Elke keer als je online gaat shoppen ga je dus eerst even langs de homepage van Coinrebates!

Shop ze!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: