BitconnectX team gaat solo verder!

Zoals vele mensen weten waren Bitconnect en BitconnectX een grootschalige SCAM. Indien je er niets van hebt meegekregen eind 2017/begin 2018 kan je hier het hele verhaal op Techcrunch lezen.

In het kort: de eigenaar is er vandoor gegaan met alle investeringen en is tevens in het bezit van de private keys van BitconnectX. Hierdoor zijn alle coins nutteloos geworden.

Een deel van het development team, dat net als wij met lege handen is komen te zitten hebben getracht BCCX op een exchange te krijgen. Echter kregen zij overal een negatief antwoord. De naam is besmet, exchanges beginnen er niet aan.

Uiteindelijk heeft het team de slimme koppen bij elkaar gestoken en zijn zij een nieuw bedrijf gestart. De start-up gaat zich richten op cloud mining. Tot zover niets nieuws. Echter gaan zij de mining rigs voeden met ZONNE-ENERGIE! Milieubewust en waarschijnlijk lagere kosten moeten de toekomst van Bitcoin wat minder vervuilend maken, en de opbrengsten wat hoger.

De start-up gaat een beperkt aantal contracten uitgeven. Elk contract heeft een ROI van tussen de 195% en 210%. Dit geldt over de gehele looptijd van 2 jaar. Geen snel rijk formule, maar belangrijker nog; geen scam!

Omdat de developers net zo goed zijn opgelicht en in de steek gelaten, bieden zij de slachtoffers van BCCX een kleine troost. Ieder die daadwerkelijk kan aantonen dat zij hebben geïnvesteerd in Bitconnectx kan dit aangeven bij het team. In ruil daarvoor ontvangen zij kosteloos een (mini)contract. De hoogte van het contract ligt vooral aan de hoogte van je investering, de limiet voor de tegemoetkoming ligt op $1000.
Er is een zero-tolerance beleid wanneer je bewust foutieve info doorspeelt. Je wordt direct geblokt en mag vervolgens ook niet inkopen.

Let op! Zij hoeven dit niet te doen. Gezien zij net als vele andere mensen ook slachtoffer zijn in deze zaak.

Inschrijven voor een contract is voor iedereen mogelijk, zo lang deze nog beschikbaar zijn. Meld je dus snel aan voor je deze kans misloopt!

Ga via Twitter naar @BITCONNECTX en meld je aan. De deadline is ook heel snel voor deze contracten! Dit twitteraccount wordt overigens ook gedumpt wanneer de officiele launch is geweest!

 

Wij waarderen de reikende hand in elk geval ten zeerste en wensen het team alle geluk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: