ICOCryptex; new exchange on the block!

Ondanks het grote aantal exchanges tegenwoordig zien ze bij ICOCryptex nog veel kansen. Zo is één van de belangrijkste speerpunten het voldoen aan de lokale regelgeving. Doordat ze in Nederland gevestigd zijn, zullen ze zich namelijk moeten aanpassen aan de lokale wetgeving.

Doordat ICOCryptex zich vooral op deze regelgevingen richt zullen ze niet snel een prooi worden van de verschillende waakhonden. Privacy regels, AML (anti witwassen) en KYC (know your customer) zijn een groot probleem voor de exchanges binnen maar ook buiten de Europese grenzen. Zo zijn veel andere exchanges wel een prooi doordat ze zich verschuilen in offshore landen.

De interface is gebruiksvriendelijk en oogt modern.  Er is een breed scala aan indicatoren beschikbaar zodat je ook makkelijk technische analyses kan maken.

dashboard of ICOCryptex

Een van de belangrijkste voordelen bij ICOCryptex zijn;
– Geen initiële storting nodig
– Aanmeld procedure verloopt snel en soepel
– +99% cold storage
– 0.15% trading fee

Cold storage is een belangrijke; dit zorgt er namelijk voor dat je coins en tokens veilig zijn in geval van hacks en storingen!
De trading fee van 0.15% is best competitief t.o.v. andere exchanges. Zo beloven ze ook dat ze vooraf laten weten wanneer trading fees worden aangepast. Deze zullen dus niet stiekem tussentijds worden verhoogd.

Wat ons betreft een aanwinst voor de crypto community!

Meld je snel aan en start direct met traden!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: